COD2 Public&War server - 62.112.194.115:28963
TS server - 62.112.194.67:8775 (not public)

 

HÍREK

10.10
Klán
Dread
hozzászólok

Hellosztok!
Hol is kezdjem ? Már többen láthattátok, Palasonic már nem a mi csapatunkban játszik, átment az XterNET-be, reméljük jól érzi ott magát. Sok sikert neki. Most jelenleg nincs leader, ezért kérek minden nem Hit&Run -ost, hogy már ne Palasonicot zaklassa minden félével, elég sok dolga van neki így is, hanem azt a team leadert, akihez szerinte kötődik az ügye. Fragmoviekat továbbra is teszünk ki a honlapra( jó mostanában nem látszik ... ), tehát lehet jelentkezni, és nem Palasonicnál. Nálam, vagy bármelyik Hit&Run -osnál (maximum nem tud segíteni :D).

Tehát a klán nem esik széjjel , maximum kicsit átalakul.

A "leader ügy" az még folyamatban van.

09.20.
Fun
Palasonic

Na ilyen fragmovie-t kéne egyszer csinálni. :)
IMÁDOM A HÜLYE REKLÁMOKAT
BANGBANG LETÖLTÉS

09.16.
UO
Palasonic

COD-UO -ban tagfelvétel megy ezerrel, min. 16 éves kor, min med-skill és jó humorérzék "követelmény". :)))
Jelentkezéseket várunk msn-en:
bmx@hitandrun.hu és palasonic@hitandrun.hu msn-eken, thx, bb.

09.15. Kupa nevezés Palasonic

COD-UO -ban jelentkeztünk COBRA KUPÁRA. Mivel nyáron sok volt a nyaralás, ezért kérek minden UO-s tagot, hogy jelezze nekem, ha benne akar lenni a lineup-ban és a felkészülésben. Első meccsünk egy erős csapat ellen lesz (^fgy/), mapok: uo_carentan és german_town, szóval mindent bele, jövő héten le kell játszani. :DDD

09.12. Nyár vége Palasonic

Vége a nyárnak, itt az ideje egy kis vérfrissítésnek. Új tagjelöltjeink vannak, reméljük az eddigi tagok is aktivizálják magukat így, hogy sajnos megint elkezdődött a suli. :(
UO csapatot személyesen rázom gatyába, neveztünk is a Cobra Cupra, úgyhogy lehet kezdeni a készülődést.
A weblapra is megpróbálok jobban odafigyelni, frissítgetni, mert nagyon sokan jeleztétek, hogy szeretnétek, ha tovább folytatnánk a moviegyűjtést. Érkeztek is szép számmal alkotások. Megpróbálom 2 héten belül frissíteni a fragmovie-k részt, de amennyiben van olyan jelentkező, aki szeretne segíteni és van szabadideje ilyesmire, szívesen várom msn-en a jelentkezést. GL HF FU :)))

08.4-5-6. Klántali
Safy

Ezen a hétvégén klántalink volt, hihetlen jó volt, igaz, ha többen vagyunk az sem lett volna gond, ez a 16 ember is elég volt :) Thx Bliccnek, aki megszervezte!
KÉPEK A KLÁNTALIKRÓL

08.06.  Cup
Safy

Elindítottunk egy Cod2-es cupot, részletek és a nevezett klánok a Funcup 2 menüponton elérhető.
Thx a díjakért az ESH-nak!

07.14
Klán

ÉS igeen! Pontosan ma egy éve alakult meg a _Hit&Run_! Köszi Palasonicnak, és az alapítótagoknak! #Ancsi

07.10
Weblap

Mint tudjátok, #[P]ro/$!tty@ jóvoltából a fórumunkon Fragmovie-készítési tanácsadás folyt. S!tty@ időhiány miatt már nem tudja ellátni tanácsadói feladatát, eddigi fáradozását köszönjük neki, és remélhetőleg ez csak rövid ideig tart. Mint ahogy a fórumra nincs ideje, úgy az msn-re sincs, ezért kéri, hogy ne próbáljátok msn-en megkeresni, mert nem fog tudni segíteni, megértéseteket köszönjük. Ha valaki a helyére kíván lépni, mert úgy érzi türelmes, és megvan a tapasztalata, és akar segíteni a többieknek, akkor fórumba tud jelentkezni.  #Dread

07.09
Oldal

Mivel igen kevés időm maradt lövöldözni, oldalfrissítgetni, az oldal frissítése mától nem csak az én feladatom lesz, segítenek benne a csapatleaderek is. Reméljük, hogy így többször lesz frissítve, megint új cuccok kerülnek fel, stb. Próbálok a kezdetekben minél többet besegíteni :)

07.09
CS 1.6

Megint bővülünk :) Új szerverünk nyílt tegnap:
Counter-Strike 1.6 Public&War server - 87.229.14.15:27015 | Powered by fgcklan.hu
Így most már olyan sok serverünk van, hogy alig látjuk át :)

06.26
LAN

XterNET LAN Series -ben Call of Duty - United Offensive verseny is indult Július 24-én. Eredetileg, mivel csapatunkat nem sikerült összeszedni, egyedül vágtam neki, hogy lemegyek adminnak, segíteni Sominak a szervezésben és maradok esti LAN Party-ra. Végül az lett belőle, hogy beugró lettem az ARC csapatban PalARC néven és ráadásul minden nehézség ellenére 3. helyezést értük el, így bronz érmet vittünk haza. Ezúton is ismét köszönöm az ARC csapatnak a lehetőséget, élmény volt.
Néhány kép is készült: Dobogósok , ARC , Galéria 1 , Galéria 2

06.25
Új Squad

Új játékban formálódik lassan csapatunk, mégpedig Counter-Strike 1.6-ban _Hit&Run_csocsesz és _Hit&Run_Apu vezetésével, tagokat keresünk, msn a tagok részben.

04.26
Klántali
Weblap
hozzászólok

Klántalink volt 22-én. Sajnos rengeteg emberkének nem sikerült idejutni, de azért voltunk öten és a hangulat szénnéröhögős volt. Cserko, Rendl, Kuszi, Mac és jómagam (Palasonic) vettünk részt a dologban és remélem legközelebb még többen leszünk. A következő terveim szerint nem lesz zárt körű, ha szeretnél jönni, keress meg msn-en, persze nem vad idegenekre gondolok :) Az oldalra kiírom mikor lesz legközelebb.
Reményeim szerint találok megoldást a honlap frissítésére, mert mint látható sajnos nincs annyi időm rá, mint korábban, ezért próbálok segítséget szerezni. Remélem mihamarabb látszódik is az eredménye. :)

04.09
Weblap
hozzászólok

Elindul végre az új verziója a fragmovie résznek is, bocs a késésért. Sokan panaszkodtak, hogy nem szedtem külön az uo meg sima cod moviekat, meg jött olyan ötlet is, hogy legyenek más játékokból is moviek. Hát íme :)
Felkerül 2 db CS movie az egyéb moviek közé. Ezen kívül egy régebbi, de bitang jó thugs moviet tettem a sima codos szekcióba, meg egy uo-s movie is lesz rögtön, amiben elég sokszor megjelenünk holtan. :) CoD2-ben is kaptam friss új filmecskét, pakolgatom kifelé. :)

03.18
Weblap
hozzászólok

Fragmovie-készítés by $!tty@ Elég nagy volt az érdeklődés a honlapon található moviegyűjtemény miatt, hogy mit hogy kell csinálni, ezért hála #[P]ro/$!tty@ -nak elindult a fórumunk azon része, mely tartalmaz leírásokat, ötleteket, letölthető cfg és avi fileokat. Nomeg mivel fórum, lehet róla vitázni, kérdezni, blablabla :) THX $!tty@!!!

03.15
Funcup
hozzászólok

Funcupunkat elnapoljuk. Rengeteg dolog jött össze, ami miatt a Starforce-os funcup után indítjuk csak a sajátot, sry.
Aki azon részt vesz, annak bizony gl&hf, remélem találkozunk. :)
Türelmeteket köszönjük, hehe...

03.12
CoD
hozzászólok

Sima CoD squad újraéled!!! Gőzerővel indul a tagfelvétel, fő szempont, hogy igyekszünk "baráti" kört összeszedni, nem csak ismeretlen emberkéket összecsődíteni. DreadKnight és Anc$i régóta játszanak együtt. Sok sikert nekik :)
Go Trabi Go :)))

03.01
CoD
hozzászólok

Sima CoD leadert keresünk!!! Jelentkezni a fórumban lehet. Min. 16 éves legyen, értelmes, blablabla a többit elmondom, de min a tagfelvételben leírtaknak feleljen meg. Csak akkor jelentkezz plz, ha komolyan gondolod, 12 slotos server van.  u.i.: bye bye Ducky :(

02.27
Team
hozzászólok

Hír jellegű nagyobb dolog nem nagyon történt manapság. CoD és CoD2 csapatunk szépen halad, uo csapatot meg próbáljuk gyakorlással és új tagokkal frissíteni, eddig sikeresen. Sajnos Blicc még mindig félpasszív állapotban kénytelen létezni, fenefenefene. CoD2 csapatunk kupára nevezett, sok sikert nekik.

02.18
Weblap
hozzászólok

Korábbi fórumunk elhalálozott, az új fórum remélem jobban beválik és nem kell többet cserélni. Igyekszem a fontosabb dolgoknál, mint pl. fragmoviek, cikkek, hírek, közvetlen linket kitenni, hogy ne kelljen keresgélni.

02.18
Egyéb
hozzászólok

Elindult IRC szerverünk is. Cím: irc.hitandrun.hu:6667 Szoba: #hitandrun Keressetek meg, úgyis tesztelgetni kell a dolgot egy ideig, ha nem válaszolok szobában, privizz rám.

02.15
Funcup
hozzászólok

Első FUNCUP-nak a #[P]ro klán lett a győztese és volt pár jó war, pár héten belül indítjuk a második verziót, amit megpróbálunk kicsit jobban előkészíteni, nehogy fennakadás legyen. Egyelőre úgy néz ki, hogy kisebb létszámú csapatok lesznek és több war, mint az első verzióban. Hogy milyen lesz, TDM, HQ, CTF, még nem dőlt el, de kiírom, ha megvan.

02.14
Weblap
hozzászólok

Hamarosan újabb frissítések várhatók a weblapon. Jelenleg már több, mint 15 GB fragmovie van fent és remélem még az általam feltett filmek mellé továbbra is segítetek gyűjteni a magyar alkotásokat is, ezúton is kösz azoknak, akik eddig küldtek, csak így tovább. :) A cikkek részbe is igyekszem minél hamarabb összegyűjteni a lényegesebb leírásokat, segítségeket, cikkeket (oda is küldhettek anyagot). IRC szerverünk már fut, de még konfigolni kell, meg nekem jó sokat tanulni róla :P Új fórum és képtár is szerepel a tervek között, meg egy szép kis egyszerű shoutbox a főoldalra, hogy mindenki be tudjon hablatyolni :)

Régebbi hírek